Over Yvonne

Welkom op mijn site, leuk dat je even de tijd neemt om kennis met me te maken! Klik even door voor een korte biografie of wat interviews en verhalen in de media.

Verhalen

Op deze site verzamel ik mijn verhalen.  Omdat reuma zo door alles heen speelt is het een van mijn ‘favoriete’ onderwerpen geworden. Ik schrijf erover, het speelt mee bij mijn tekeningen, het bepaalt mede de vormen van mijn keramiek. Ik weet niet anders.  Maar ook andere onderwerpen kunnen de aanleiding vormen tot een verhaal.

Grotendeels kun je de complete verhalen op deze site vinden, heel soms verwijs ik je door naar sites van anderen waar mijn verhalen te vinden zijn.

De verhalen én tekeningen op deze site zijn mijn eigendom. Uiteraard mag je altijd een link aanmaken naar deze site en ik kan in ruil ook doorlinken naar jouw site als die een aanvulling biedt voor de geïnteresseerde internetsurfer. Als je tekst of tekeningen wilt gebruiken voor je eigen media of in een cursus, is daar natuurlijk over te praten. Vaak zal ik je gewoon toestemming geven, in ruil voor een goede bronvermelding en verwijzing naar deze site. Neem dan wel even contact op.