Blogs over en voor het ziekenhuis

Vanaf 2017 schrijft Yvonne als vrijwilliger regelmatig een blog voor het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Over de ervaringen en belevenissen van een chronisch patiënt. Soms specifiek Gouds, soms universeel, want wat je ook onder de leden hebt, in zo’n ziekenhuis ben je allemaal een patiënt.
Kies een titel die je aanspreekt. Allemaal lezen, op volgorde van verschijnen? Begin dan bij de eerste (de Blog ‘Yvonne stelt zich voor‘) en volg de links.

Of kies de titel die je intrigeert: Bloed, Buurman, Bijles, Bijsluiter, De naam, Diagnose, Dood, Even een vrijwilliger zonder werk, Fantasie en werkelijkheid, Groenteboer of apotheek, Heen en weer met een beetje liefde, Herstellen van corona, Het belang van minieme beetjes, High five, Honderd procent, Hulpmiddel, In de wachtstand, Ingewikkelde vakantie, Kiezen voor een infuus, Namen, Schoon, samen beslissen, Screenen, Sirene, Spinazie, Sprookje, Stapel stenen, Stil, Van GHZ naar IJsland en terug, Vroeger, Wachtkamer, Yvonne stelt zich voor, Zomerjurkjes.